Over Fysiotherapiepraktijk Ermelo

Aangenaam kennis te maken...

Fysiotherapeut Ermelo: Paulien Haagen-KieftPaulien, eigenaresse,  is 32 jaar en geboren in Ermelo. Sinds 2009 is zij werkzaam geweest in een fysiotherapiepraktijk in Harderwijk. Eerst als algemeen fysiotherapeut, maar in 2013 is zij afgestudeerd als Master Sportfysiotherapeut. 

De afgelopen jaren heeft Paulien ervaring opgedaan in het behandelen van de blessures bij sporters van diverse disciplines. Volleyballers, voetballers, atleten, dansers, basketballers en ga zo maar door. Door haar opleiding aan het SOMT in Amersfoort is zij breed geschoold in het behandelen van sportblessures. Naast het werken met sporters is er ook veel ervaring opgedaan in de algemene fysiotherapie, denk hierbij aan het revalideren na een nieuwe knie of heup, of een schouderoperatie, hernia-operatie, maar ook nek-/schouderklachten. Klachten gerelateerd aan een verkeerde houding tijdens het werken, stress gerelateerde klachten. 

Door het volgen van diverse cursussen blijft de kennis en kunde ‘up-to-date’. Zo blijft het behandelen en diagnosticeren van klachten gegrond op wetenschappelijke evidentie. 

Paulien is BIG geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. En aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en het NVSF (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg). En geregistreerd in het CKR (Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie) als algemeen- en sportfysiotherapeut. 

 

Waarom Fysiotherapiepraktijk Ermelo?

Persoonlijke aandacht

Je wordt altijd behandeld door dezelfde therapeut

Gratis (sport)spreekuur

Elke woensdagavond hebben wij een gratis blessurespreekuur. Hier kun je je vragen stellen over je blessure of over het voorkomen ervan.

Wetenschappelijk

Behandelingen volgens de laatste wetenschappelijke bewijzen

Hoogopgeleide therapeut

Je wordt behandeld door een hoogopgeleide, gespecialiseerde fysiotherapeut (Master Sportfysiotherapie, SOMT, BIG geregistreerd)

Flexibele openingstijden

Behandelingen zijn ook mogelijk buiten
kantooruren (‘s avonds of zaterdagochtend)

Veel faciliteiten

Doordat de praktijk in het sportcentrum van FlexiFitness gevestigd is, kunnen wij gebruik maken van alle faciliteiten en materialen die nodig zijn voor training en revalidatie

Kerkdennen 34
3851BB Ermelo

info@fysiopraktijkermelo.nl
06 82 26 88 91

Afspraak maken

Fysiotherapie | Sportfysiotherapie | Revalidatie

 

Wij werken samen met Sportpodologisch Centrum Just for Feet uit Ede
Wij zijn lid van het Fysionetwerk van Annatommie MC - Orthopedische en bewegingsspecialisten

© Copyright Fysiotherapiepraktijk Ermelo 2016 - 2018

Privacy beleid Fysio Praktijk Ermelo


Webdevelopment: Haagen Internet